Grand Prix Radio lanceert podcast ‘Formule 1 aan tafel’

(c) Grand Prix Radio

Grand Prix Radio presenteert op eerste en tweede kerstdag direct twee afleveringen van Formule 1 aan tafel, de Formule 1-podcast die je niet mag missen.

In de eerste aflevering, die op dinsdag 25 december om 11.30 uur op Grand Prix Radio wordt uitgezonden, zijn Olav Mol, F1-journalist Patrick Moeke en GPR-audiovormgever Frederik Middelhoff te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp.

Tijdens de tweede aflevering, die een dag later eveneens om 11.30 uur op onze radiozender wordt uitgezonden, schuiven naast Hoogterp en Mol Grand Prix Radio-deejay Robin Leféber en Formule 1-journalist Mike Mulder aan.

In Formule 1 aan tafel kijken Formule 1-experts terug op 2018 en vooruit naar 2019. Wat ging er goed en fout bij Max Verstappen? Waar ging het mis bij Ferrari en wat mogen we in 2019 verwachten van de samenwerking tussen Honda en Red Bull?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op eerste- en tweede kerstdag om 11.30 uur te luisteren dan verschijnt Formule 1 aan tafel later op de dag ook in de bekende podcast-apps zoals Itunes, Castbox, Spotify en Overcast. De shows zullen ook op onze website worden gepubliceerd.

Grand Prix Radio wenst je fijne feestdagen en veel luisterplezier!