Nico Hulkenberg: ‘Goede ontwikkeling bij Renault’

(c) Renault Sport

Nico Hulkenberg wil volgend jaar met Renault een grote stap voorwaarts maken. De Duitser vindt dat ze dat als fabrieksteam moeten ambiëren. De nieuwe voorvleugel kan het Franse team daarbij helpen.

Ondanks dat Renault in 2018 vierde werd in de strijd om de constructeurstitel kon het zich geen enkel moment meten met de kop van het veld. In 2019 moet het gat volgens de Duitser aanzienlijk kleiner zijn. “Het zal niet makkelijk zijn, maar we moeten wel. De nieuwe voorvleugel biedt mogelijkheden, omdat de auto’s daardoor anders zullen zijn dan in 2018”, laat hij aan Autosport.com weten.

Hulkenberg is van mening dat Renault op de juiste weg is. “Op veel gebieden hebben we goede vooruitgang geboekt, met name qua structuur. We hebben ervoor gezorgd dat het team de komende twee jaar kan groeien en verder kan bouwen. Vorig jaar P6, nu P4, dus we maken een goede ontwikkeling door.”