F1-commentaar Olav Mol ook in 2019 live op Grand Prix Radio

Foto: Red Bull Racing Content Pool (Marcel van Hoorn)

Net als in de afgelopen drie Formule 1-seizoenen zal het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij op Ziggo Sport ook komend jaar live te beluisteren zijn op Grand Prix Radio. Beide partijen hebben afgesproken de succesvolle samenwerking in 2019 voort te zetten.

Grand Prix Radio zendt het commentaar dat Olav Mol en Jack Plooij bij de kwalificaties en races geven, sinds 2016 live uit. Met deze wereldwijd unieke service bereikt de online radiozender de fans die geen rechtstreekse toegang hebben tot de kanalen van Ziggo Sport en toch niets wil missen van de Formule 1.

Olav Mol, Ziggo Sport-commentator en mede-oprichter van Grand Prix Radio, is enthousiast over de samenwerking: “Formule 1 geniet een breed draagvlak in Nederland, honderdduizenden mensen beleven plezier aan de races. Door de samenwerking van Grand Prix Radio en Ziggo Sport is het racecommentaar breder beschikbaar en hoeft iedereen die onderweg of aan het werk is niets te missen van wat er zich op de Formule 1-circuits in de wereld afspeelt.”

Het enige wat de luisteraar hoeft te doen om niets te missen van de kwalificaties en races is de mediaplayer op de website Grand Prix Radio te openen of de Grand Prix Radio-app te gebruken. Op de circuits is Grand Prix Radio ook te ontvangen via DAB+. Waar je op zondag ook bent, met Grand Prix Radio hoef je nooit meer een seconde van een Formule 1-race te missen.