Door pitstop gewonde Ferrari-monteur weer aan het werk

(c) Formula1.com

Francesco Cigarini, de Ferrari-monteur die bij een pitstop van Kimi Raikkonen tijdens de Grand Prix van Bahrein gewond raakte, is weer aan het werk. De Italiaan heeft liefst acht maanden gewerkt aan zijn herstel.

“De eerste dag op school zit er weer op”, laat Cigarini via Instagram weten. “Tijd om de afgelopen acht maanden door te nemen. Laten we deze positieve vibe vasthouden.”

Raikkonen werd tijdens zijn pitstop te vroeg op pad gestuurd en reed voor het oog van miljoenen televisiekijkers tegen het been van zijn monteur aan. Ferrari maakte na de race bekend dat Cigarini zijn kuit- en scheenbeen had gebroken. De monteur hoopte in eerste instantie na de zomer terug te keren, maar zijn herstel duurde langer dan verwacht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Back. 1st day of school done. Thanks everybody, thanks to my family. Resize the last 8 months, it is time to go ahead. Keep the positive vibe high. Ritornato. Primo giorno di scuola fatto. Grazie a tutti, grazie alla mia famiglia. Compatto e metto in un angolo gli ultimi 8 mesi circa, è tempo di andare avanti. Teniamo alte le vibrazioni positive. #firstdayofschool #back #red #scuderiaferrari #shinebright #lightson #prancinghorse #zipthelastmonths #bepositive #goahead #primogiornodiscuola #ritornato #rosso #brilla #luciaccese #cavallinorampante #compattagliultimimesi #positività #andiamoavanti Il Guerriero è vivo ed è tornato, con lo sguardo fiero e gli occhi lucidi….(Il Guerriero – Timoria) @manuchina83 @timoriaofficial

Een bericht gedeeld door Francesco Cigarini (@francesco.cigarini) op