Ricciardo dankt Nederlandse fans: ‘Ze hebben me altijd gesteund’

(c) Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo bedankt de Nederlandse fans voor de steun die hij tijdens zijn Grands Prix voor Red Bull Racing heeft gekregen. De Australiër verkast komend seizoen naar Renault.

“Overal waar je komt in de wereld zitten Nederlandse fans op de tribune”, zegt Ricciardo in gesprek met Ziggo Sport. “Het viel me op dat ze niet alleen voor Max juichten, maar ook voor mij. Dat deed me altijd wel wat. Juist omdat ik niet uit Nederland kom vind ik dat bijzonder.”

Ricciardo bracht eerder dit jaar een bezoek aan Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen. “Dat was gekkenhuis. Ik had verwacht dat het vooral de show van Max zou zijn, maar ze waren net zo enthousiast om mij te zien. Hopelijk blijven ze me in de toekomst ook steunen, ook al ben ik niet meer Max’ teamgenoot.”