Wie heeft F1 2018 voor XBOX gewonnen?

Het F1-seizoen is bijna voorbij, maar dankzij F1 2018 van Codemasters kun je ook tijdens de winter volop genieten van de Formule 1 op je game console. De afgelopen weken maakte je bij Grand Prix Radio in samenwerking met Vertigo6 kans op F1 2018 voor XBOX. Wie is de winnaar?

Om kans te maken op F1 2018 voor XBOX moest je bij een fragment uit het spel zelf commentaar leveren. Tientallen inzendingen later kan er maar één de winnaar – en in ieder geval het schattigst zijn.

De winnaar is de 10-jarige Tijn Scheepers! Zijn bescheiden maar enthousiaste commentaar en overduidelijke kennis van de sport (was het iedereen opgevallen dat Bottas en niet Hamilton op pole stond?) was genoeg reden voor Tijn om hem uit te roepen tot winnaar.

Bekijk hier het fragment:

Dat Tijn zo goed op de hoogte is van de Formule 1 komt misschien wel door zijn recente bezoek aan de theatershow van Olav Mol en Jack Plooij in Venlo.

Gefeliciteerd, Tijn, goed gedaan!