Focus Red Bull Racing al op volgend seizoen

(c) Red Bull Content Pool

Red Bull Racing heeft in het constructeurskampioenschap nog maar weinig te winnen. Het is dan ook niet vreemd dat de focus van het team inmiddels is verschoven naar de RB15.

“In het kampioenschap staan we in niemandsland. Mercedes en Ferrari zijn buiten ons bereik en de teams onder ons kunnen ons niet meer inhalen. De focus van het team is dan ook verschoven naar de RB15. Er is veel opwinding over de samenwerking met onze nieuwe motorpartner Honda. We moeten sinds een lange tijd weer een nieuwe power unit in onze auto integreren”, laat Christian Horner op de website van Red Bull weten.

Ondanks dat de meeste tijd in de fabriek in Milton Keynes naar de RB15 gaat, wil het Oostenrijkse team dit seizoen nog wel met goede resultaten eindigen. “We willen dit zo sterk mogelijk afsluiten en jagen nog steeds op goede resultaten”, aldus de teambaas van Red Bull.