Verstappen maakt zich ondanks technisch malheur geen zorgen

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen domineerde de eerste vrije trainingen van de Grand Prix van Mexico. De Nederlander was in beide sessies veruit de snelste, maar viel aan het einde van de tweede vrije training ook uit met hydraulische problemen.

Verstappen weet niet precies weet wat er misging, maar maakte zich na afloop van de training geen al te grote zorgen: “We weten nog niet wat het is, maar waarschijnlijk een hydraulisch probleem, maar dat weten we pas als de auto terug is. Het is jammer maar we hebben een goede auto, genoeg down force en goede mechanische grip. Dat wisten we al en kon je in Monaco al zien, en vandaag ging het ook weer goed. Wellicht dat we morgen voor pole kunnen vechten, maar dan moeten we nog hard werken om beter te worden”, aldus Verstappen op zijn eigen website.

In gesprek met Olav Mol liet Verstappen later weten “geen penalty” te verwachten.