Christian Horner tevreden over progressie Max Verstappen

(c) Red Bull Racing

Red Bull-teambaas Christian Horner is erg te spreken over de progressie die Max Verstappen heeft geboekt. Na een lastige seizoenstart waar de Nederlander veel kritiek kreeg te verduren heeft Verstappen vanaf de Grand Prix Canada laten zien dat hij alleen maar sterker is geworden.

“Sinds Montreal heeft hij een aantal briljante races gereden. Hij had een lastige start van het jaar. Hij heeft zijn kop niet laten hangen. Hij heeft de druk niet de overhand laten krijgen. Max heeft de storm overleefd en hij is er alleen maar sterker van geworden”, laat Horner aan Motorsport.com weten.

Tijdens de Grand Prix van Amerika reed de Red Bull-coureur weer een geweldige inhaalrace en wist in de openingsfase uit de problemen te blijven. “Inmiddels beschikt hij over redelijk wat ervaring en dat benut hij erg goed. Wij moeten hem gewoon de middelen geven zodat hij elk weekend zo kan presteren”, aldus Horner.