Red Bull ‘onder de indruk’ van Honda

(c) Red Bull Content Pool

Christian Horner kan niet wachten om aan het einde van het seizoen dan echt aan de slag te gaan met Honda. Vanaf volgend seizoen beschikt het team van Max Verstappen over dezelfde Japanse krachtbronnen, waar Toro Rosso dit jaar al mee rijdt.

De teambaas van Red Bull is onder de indruk van de vorderingen die de Japanners bij het zusterteam maken: “Het is duidelijk dat er stappen worden gemaakt, grote stappen zelfs. Dat is erg bemoedigend voor ons.”

Hoewel het seizoen nog vier races telt en Red Bull die races het nog met de Renault-krachtbron moet doen, wordt er bij het team natuurlijk al aan de auto van volgend jaar gewerkt: “Uiteraard werken we er momenteel al hard aan om de Honda-motor achter in de RB15 te krijgen.” Horner is buitengewoon tevreden over de samenwerking en deelt nog even een sneer uit naar Renault: “Ik moet zeggen dat de communicatie tussen beide bedrijven uitstekend is. We zijn erg onder de indruk van de toewijding, het verlangen en de vastbeslotenheid bij Honda.”