Ricciardo ontgoocheld na deceptie in kwalificatie

(c) Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo is volledig van slag af na de kwalificatie voor de Grand Prix van Japan. De teamgenoot van Max Verstappen viel aan het begin van Q2 uit met een technisch probleem en zal zondag vanaf de vijftiende plaats starten.

“Ik ben hier kapot van”, zegt Ricciardo, die volgend jaar overstapt naar Renault, de motorfabrikant die waarschijnlijk ten grondslag ligt aan zijn probleem. “Ik doe wat ik kan, maar ik zie even geen positieve dingen meer. Op deze manier lukt het gewoon niet. Mijn kansen voor morgen zijn verkeken.”

Ricciardo eindigde door zijn problemen voor de elfde kwalificatie op rij achter Verstappen.

Geld verdienen met je Formule 1-kennis? Doe mee met een van de race-spellen en win tot 2.500 euro aan prijzen!