Prijsvraag: win F1 2018 voor XBOX!

Stap in de schoenen van een F1-coureur. Voel de druk op het circuit én ernaast met interviews onder tijdsdruk je in de spotlichten zetten. Het kan allemaal met F1 2018, de officiële Formule 1-game van Codemasters. In samenwerking met Vertigo6 maak je bij Grand Prix Radio kans op de XBOX-versie!

Om te winnen zul je je innerlijke Olav Mol moeten aanspreken!

Hoe win ik F1 2018 bij Grand Prix Radio?

Let op! De winactie is voorbij. Je kunt niet meer deelnemen.

Hieronder zie je een fragment uit F1 2018. Het is de start van de Grand Prix van Oostenrijk. De pole position is in dit geval voor Daniel Ricciardo, maar na een spectaculaire start weet Max Verstappen niet alleen zijn teamgenoot, maar ook beide Ferrari’s en Mercedessen in te halen.

Kun je je het race-commentaar al voorstellen? Hopelijk wel, want je maakt kans op F1 2018 door zelf bij bovenstaande video de rol van commentator op je te nemen.

Je kon tot 31 oktober je bijdragen inzenden.