Daniel Ricciardo wil weer naar het podium

(c) Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo wil het seizoen bij Red Bull Racing goed afsluiten. De Australiër hoopt in de laatste races van het seizoen nog minimaal een keer naar het podium te kunnen. Het is inmiddels al weer vier maanden geleden dat hij een podiumplaats wist te bemachtigen.

Ricciardo stond dit jaar twee keer op het podium. De Red Bull-coureur won de race in China en Monaco. “Normaal hou ik niet van een tweede of derde plek, maar ik zou het heel mooi vinden om weer eens met een fles champagne op het podium te staan”, laat Ricciardo aan ESPN weten.

Na de zomerstop werd Ricciardo twee keer zesde en haalde twee keer de finish niet. “Ik heb dit seizoen twee goede resultaten geboekt en dat is het. Het is nu al een lange reeks zonder een podiumplek, dus het zou geweldig zijn om weer in de top drie te eindigen.”