Horner: ‘Max reed een hele sterke race’

(c) Red Bull Racing

Max Verstappen reed vandaag naar een mooie tweede plek tijdens de Grand Prix van Singapore. De Nederlander werd in de eerste ronde ingehaald door Sebastian Vettel en zakte daardoor terug naar de derde plek. Hij wist deze positie later in de race terug te pakken door de Duitser tijdens de pitstop te slim af te zijn. Teambaas Christian Horner was dan ook erg blij de met de prestatie van de Nederlander.

“Max reed vandaag de spreekwoordelijke ‘wielen van de wagen’ en gaf alles. Het is altijd mooi om hier op het podium te staan. En top dat we Vettel konden inhalen tijdens onze pitstop,” aldus Horner tegenover pitreporter Jack Plooij. “De motor gedroeg zich goed. Hij stotterde een beetje na het wegrijden van zijn pitstop. Maar Max reed verder een hele sterke race.”