Max Verstappen: ‘Het hele team kijkt uit naar Singapore’

(c) Red Bull Racing

Na de de snelle circuits van Spa Francorchamps en Monza staat komend weekend het stratencircuit van Singapore op het programma. Het Marina Bay Steet circuit moet de Red Bull van Max Verstappen goed liggen. De Nederlander heeft dan ook vertrouwen in een goed resultaat.

“Het hele team kijkt uit naar de race in Singapore omdat we weten dat we een kans hebben op een goed resultaat. In het verleden waren we er sterk en ik denk dat we dit jaar voor het podium kunnen vechten. Ik geniet er echt van om op deze baan te racen. Het circuit heeft veel bochten en is behoorlijk hobbelig. Dat maakt het een uitdaging om een ​​goede set-up voor de auto te vinden”, laat Verstappen weten.

De Red Bull-coureur is zich al een tijdje aan het voorbereiden op de race in Singapore. “De nachtrace en de hoge temperaturen vergen het uiterste van je. Singapore is voor mij fysiek de zwaarste race van het seizoen. Ik ben me er al een tijdje op aan het voorbereiden. Een nachtrace in het algemeen is een beetje anders met het kunstlicht, het voegt een extra aspect toe dat we bij de meeste races niet hebben.”