Max Verstappen: ‘Hoogtepunt was overwinning in Oostenrijk’

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen blikt in een video van Mobil 1 The Grid terug op de eerste seizoenshelft. Zijn hoogtepunt was de overwinning in Oostenrijk. “Winnen in Oostenrijk was heel bijzonder en onverwacht”, vertelt de Nederlander.

De start van het seizoen van Verstappen was moeizaam. De Nederlander kreeg na een aantal incidenten veel kritiek te verwerken. “Dat heb je altijd. Er zullen altijd mensen zijn die kritiek hebben of jaloers zijn. Het belangrijkste is dat ik in mezelf moest blijven geloven.”

Verstappen liet zich door de kritiek niet uit het veld slaan en wist het tij te keren door een reeks goede prestatie. Het hoogtepunt was de overwinning op het thuiscircuit van Red Bull. “Er waren heel veel Nederlandse fans en voor Red Bull winnen op de Red Bull Ring is gewoon heel bijzonder.”