Sergio Perez heeft verschillende opties voor 2019

(c) Force India

Het contract van Sergio Perez bij Force India loopt aan het eind van het seizoen af. De Mexicaan maakt zich echter geen zorgen voor 2019. Hij heeft naar eigen zeggen verschillende opties voor volgend seizoen.

“Ik zit in de gelukkige situatie dat ik voor volgend jaar verschillende mogelijkheden heb. We willen natuurlijk allemaal bij Ferrari en Mercedes rijden, maar voor volgend jaar zijn daar geen mogelijkheden. Daarom kijk ik naar de beste alternatieven om je talent te laten zien. Ik heb op dit moment in ieder geval geen haast om een beslissing te nemen”, laat Perez aan Racer.com weten.

Perez sluit een langer verblijf bij Force India niet uit. “Ik wil eerst kijken welke teams voor volgend jaar een plaatsje hebben en beslis dan wat ik ga doen. Ik wil ook eerst wachten op de ontwikkelingen bij Force India, omdat ik van mening ben dat dit team, afgezien van de drie topteams, de meeste potentie heeft.”