McLaren loopt handtekening Ricciardo mis: ‘waren bijna rond’

(c) Red Bull Content Pool

McLaren heeft naar eigen zeggen naast de handtekening van Daniel Ricciardo gegrepen. De formatie uit Woking zou meerdere gesprekken hebben gevoerd met de Australiër, die uiteindelijk koos om Red Bull Racing te verruilen voor Renault.

“Ricciardo had een groot verlangen om te vertrekken bij Red Bull”, zegt McLaren-directeur Zak Brown tegen Racer. “Het was behoorlijk close tussen ons en Renault. Hoe dicht we precies bij zijn handtekening zijn gekomen kan Daniel het beste zelf vertellen. Ik denk dat we meer kans hadden gemaakt als we op het asfalt meer competitief waren geweest.”

McLaren heeft nog geen coureurs voor 2019 vastgelegd. De contracten van huidige rijders Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne lopen aan het eind van dit seizoen af.