‘Mercedes wil George Russell bij Williams stallen’

(c) Williams Martini Racing

De Britse krant The Times meldt dat Mercedes plannen heeft om George Russell de overstap te laten maken naar de Formule 1. Momenteel gaat de Brit aan de leiding van het Formule 2-kampioenschap.

De 20-jarige Russell zal volgens The Times door Mercedes worden gestald bij Williams om ervaring op te doen in de koningsklasse van de autosport. Beide partijen werken al samen en die samenwerking wordt volgend jaar uitgebreid.

Voor wie komt Russell in de plaats?

De komst van Russell naar Williams zou het vertrek van Lance Stroll of Sergey Sirotkin betekenen bij de Britse renstal. De geruchten gaan dat Stroll de overstap gaat maken naar Force India. De vader van Lance zou geïnteresseerd zijn in de overname van het team, dat momenteel onder curatele staat vanwege schulden.