Lewis Hamilton: ‘Ferrari en Red Bull zijn snel’

(c) Mercedes AMG

Lewis Hamilton moest tijdens de eerste en tweede vrije training van de Grand Prix van Duitsland een Red Bull voor zich dulden. De Brit verwacht dan ook op zaterdag en zondag een spannende strijd tussen Ferrari, Red Bull en Mercedes.

Hamilton eindigde in beide trainingen als tweede en zag dat de verschillen heel erg klein waren. “De auto voelt goed, maar het is wel heel erg close. We hebben dus nog genoeg werk te doen. Zowel Ferrari als Red Bull waren vandaag erg snel. Ik denk dat het morgen en zondag tijdens de race hetzelfde zal zijn. Het wordt dit weekend een serieuze uitdaging”, laat Hamilton weten.

De derde vrije training voor de Duitse Grand Prix gaat zaterdag om 12.00 uur van start. De kwalificatie staat om 15.00 uur op het programma.