Christian Horner tevreden over Max Verstappen

(c) Red Bull Racing

Red Bull Racing start morgen de Grand Prix van Groot-Brittannië vanaf de vijfde en zesde plaats. Voor het Oostenrijkse team zat er niet meer in. Red Bull-teambaas Christian Horner was na de kwalificatie realistisch en weet dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo het maximale uit de auto hebben gehaald.

“De derde startrij is representatief voor wat wij hier uit de kwalificatie kunnen halen. We hebben niet de snelheid van onze concurrenten over een ronde op een circuit als Silverstone. Hier is motorvermogen erg belangrijk”, laat Horner weten.

Horner is tevreden over de prestatie van Verstappen in de kwalificatie. “Max heeft het maximale uit de wagen weten te halen. In de race moeten we dichterbij Mercedes en Ferrari staan. Zoals het hele jaar is onze bolide tijdens de race een stuk beter. Met de hoge temperaturen die voor morgen zijn voorspeld, kan het een hele interessante race worden.”

De Grand Prix van Groot-Brittannië begint morgen om 15:10 uur Nederlandse tijd en is zoals gebruikelijk te beluisteren op Grand Prix Radio.