Helmut Marko: ‘Verstappen verdient deze overwinning’

(c) Red Bull Content Pool

Red Bull-adviseur Helmut Marko kon na de gewonnen race van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk zijn geluk niet op. Marko was onder de indruk van de prestatie van de Nederlander.

“Het was een ongelooflijke race. Verstappen reed geweldig. Hij reed echt op de limiet, maar zorgde goede voor de banden en motor. Hij verdient deze overwinning. Het wordt een feest in Oostenrijk. Ik hoop dat de Nederlandse fans wat bier hebben overgehouden voor ons”, zegt Marko tegen Ziggo Sport.

Marko had een overwinning na een matige vrijdag en zaterdag niet meer verwacht. “Deze zege komt als een verrassing. Voor de race waren we nog vrij pessimistisch, maar we hebben vandaag wel gezien dat alles mogelijk is”, laat hij aan het Oostenrijkse ORF weten.