Toto Wolff: ‘Het kampioenschap is nog steeds een driestrijd’

(c) Mercedes AMG F1

Mercedes liet afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Frankrijk een uitstekende vorm zien. Het Duitse team introduceerde een nieuwe krachtbron en lijkt hiermee een goede stap voorwaarts te hebben gemaakt. Mercedes-teambaas Toto Wolff kijkt dan ook met een goed gevoel terug op de race op het circuit van Paul Ricard.

“De auto was afgelopen weekend snel en met de verbeterde krachtbron hebben we het gevoel dat we een goede stap voorwaarts hebben gemaakt”, laat Wolff aan het Duitse Speedweek weten.

Ondanks de goede vorm in Frankrijk blijft Wolff op zijn hoede voor Ferrari en Red Bull Racing. “Ik durf voor de komende races geen voorspelling te doen. Het is nog steeds een driestrijd en we moeten in topvorm zijn om de prestatie van afgelopen weekend te herhalen.”