Christian Horner: ‘Sterke race van Max Verstappen’

(c) Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner kijkt met een goed gevoel terug op de Grand Prix van Frankrijk. Met een tweede plaats voor Max Verstappen en een vierde plaats voor Daniel Ricciardo neemt Red Bull een groot aantal punten mee naar huis.

“We zijn blij dat we in een vermakelijke race een groot aantal punten en een podium hebben gehaald. Max reed een goede race en sloot een sterk weekend af met een mooie tweede plaats. Na zijn derde plaats in Canada is dit zijn twee podiumplaats op een rij. Bij de start kon hij de botsing tussen Bottas en Vettel ontwijken en reed daarna een solide wedstrijd.”

De Grand Prix van Frankrijk is de start van de triple-header, drie races in drie opeenvolgende weekenden. De race op het circuit van Paul Ricard geeft Horner vertrouwen voor de aankomende twee wedstrijden. “De Franse Grand Prix is een solide start van de triple-header. Volgende week staat direct onze thuisrace in Oostenrijk op het programma. Op de Red Bull Ring hopen we ook competitief te zijn.”