Charles Leclerc zeer tevreden met een punt

(c) Sauber F1

Charles Leclerc beleefde op het circuit van Paul Ricard zijn beste Formule 1-weekend tot nu toe. De Sauber-coureur maakte zaterdag indruk met een achtste startplaats en finishte tijdens de race als tiende.

Charles Leclerc genoot van de Grand Prix van Frankrijk. “Ik ben tevreden met het resultaat van het Grand Prix-weekend. Ik had gisteren een geweldige kwalificatie en voelde me goed in de wagen. Om weer een punt te scoren voor het team is fantastisch.”

Tijdens de race liet Leclerc zich ook weer van zijn beste kant zien. De Monegask lag zelfs even op een zesde plaats. “Ik had veel plezier tijdens de race en had een paar goede gevechten. We gaan de goede kant op en verbeteren ons elke week. Ik ben benieuwd wat er de komende Grand Prix mogelijk is.”