‘F1 2017, Oorlog op de Baan’ op shortlist sportboek van het jaar

(c) Uitgeverij Q

Het boek ‘F1 2017, Oorlog op de Baan’ geschreven door Olav Mol, Jack Plooij en Erik Houben is door het magazine Helden geselecteerd voor de shortlist van de verkiezing Sportboek van het Jaar 2018.

In het boek beschrijven Mol, Plooij en Houben de spraakmakende gebeurtenissen van het Formule 1-seizoen 2017. De titelstrijd ging dit jaar tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel en was in de eerste helft van het seizoen stevig en spannend. Na de zomerstop maakte Vettel echter te veel fouten, zodat Hamilton zijn vierde wereldtitel kon pakken. Max Verstappen reed zijn eerste volledige seizoen bij Red Bull Racing met een aantal uitvalbeurten en een heftig bekritiseerde straf in de Verenigde Staten, maar ook met twee memorabele overwinningen.

De titel sportboek van het jaar is een publieksprijs. Wil jij stemmen op ‘F1 2017, Oorlog op de Baan’? Dat kan via de website van Helden.