Daniel Ricciardo: ‘We moeten het nog wel afmaken’

(c) Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo heeft in de kwalificatie van de Grand Prix van Monaco laten zien dat hij de favoriet is voor de overwinning in de race van morgen. De Australiër pakte op overtuigende wijze zijn tweede poleposition uit zijn carrière.

Ondanks dat de Red Bull-coureur dit weekend tot nu toe elke sessie de snelste is geweest, wil hij nog niet te vroeg juichen. “Dit is heerlijk! We hebben donderdag in de vrije trainingen al laten zien dat we erg sterk zijn. We waren toen al het snelst en dat hebben we vandaag onderstreept. Voor we feest kunnen vieren, hebben we eerst de race van zondag nog. We hebben er tot nu toe alles aan gedaan en goede eerste dagen gehad, maar we moeten het morgen nog wel afmaken”, laat Ricciardo na de kwalificatie weten.