Verstappen niet ontevreden, maar wil nog beter en sneller

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen blikt redelijk tevreden terug op de eerste vrije trainingen voor de Grand Prix van Spanje.

De Nederlander die twee jaar geleden zijn eerste Formule 1-overwinning boekte op het Circuit de Barcelona-Catalunya finishte vanochtend in de eerste sessie als vierde en was in de tweede vrije training derde achter zijn teamgenoot Daniel Ricciardo en Mercedes-aas Lewis Hamilton.

Verstappen was positief over de afstelling van zijn auto, maar hield een kleine slag om de arm: “De auto werkt hier best wel goed, je wilt hem altijd verbeteren net als alle anderen. We hadden vandaag weinig problemen en vooral in de lange runs waren we competitief. Maar ik wil altijd beter en altijd sneller gaan dus het is nooit goed genoeg”, aldus de Nederlander op verstappen.nl.

Geld verdienen met je Formule 1-kennis? Doe mee met een van de race-spellen en win tot 2.500 euro aan prijzen!