GPR-reporter Sandra van der Sloot actief in Porsche Benelux Cup

(c) Grand Prix Radio

Sandra van der Sloot rijdt dit seizoen in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. De Grand Prix Radio-verslaggever verschijnt aan de start voor team Squadra Aragosta en komt komend weekend op Spa-Francorchamps voor het eerst in actie.

Van der Sloot, die eerder met succes in onder meer de Renault Clio Cup, de Supercar Challenge en de 24 uur van Dubai actief was, zal met haar nieuwe raceklasse ook acte de présence geven tijdens de Max Verstappen-dagen op Circuit Zandvoort (20 en 21 mei).

Op het circuit in de badplaats is ‘de snelste vrouw van Nederland’ – zoals zij door haar race-collega’s wordt genoemd – houder van het ronderecord voor vrouwen. Er is geen enkele Nederlandse vrouw die zo vaak op het podium stond als Van der Sloot en is daarmee de meest succesvolle vrouwelijk coureur van ons land.

“Het wordt een uitdaging, maar je bent nooit te oud om te leren”, aldus de enige vrouwelijke rijder in de Porsche Benelux Cup. “Het is een geweldige auto om in te rijden. Het is behoorlijk lastig, maar ik ga mijn best doen. Ik kan niet wachten om komend weekend op Spa te racen.”

Sandra van der Sloot is namens Grand Prix Radio als verslaggever aanwezig tijdens diverse races in binnen- en buitenland. De reporter is sinds 2012 met regelmaat op onze radiozender te horen.