Ricciardo weigert met vinger te wijzen na crash met Verstappen

(c) Red Bull Racing

Daniel Ricciardo houdt een vervelend gevoel over aan de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Australiër crashte in de slotfase met Max Verstappen en moest – net als zijn teamgenoot – de strijd staken. Ricciardo weigert na afloop om een schuldige voor het incident aan te wijzen.

“We willen beiden sorry zeggen tegen het team”, aldus Ricciardo tegen pitreporter Jack Plooij. “Ik heb een paar replays gezien, maar ik laat de kijkers en fans beslissen wie er schuldig is.”

Ricciardo vervolgt: “Wij moeten niet met de vinger wijzen naar elkaar maar onze excuses maken naar het team. Max zat eerder al een aantal keer in mijn blinde hoek en soms was het lastig te zien waar hij precies zat. Ik hou geen fijn gevoel over aan deze race.”

Het is na de Grand Prix van Bahrein de tweede keer dat Ricciardo uitvalt dit seizoen. Twee weken geleden tijdens de Grand Prix van China boekte hij een zege.