Red Bull met zware delegatie naar Jumbo Racedagen

(c) Red Bull Content Pool

Naast Max Verstappen nemen dit jaar ook teamgenoot Daniel Ricciardo en de Schotse oud-coureur David Coulthard deel aan de Jumbo Racedagen.

Het autosportevenement wordt in het Pinksterweekend (zondag 20 en maandag 21 mei) op Circuit Zandvoort gehouden. De komst van Verstappen was al bevestigd, nieuw is dat tijdens de derde editie van de racedagen dus ook Ricciardo en Coulthard acte de présence zullen geven.

Naast de demonstratie van het Red Bull Formule 1-team staan er tijdens het weekend races in diverse autosportklasse op het programma: zo komt Tom Coronel in actie in de FIA WTCR (voorheen WTCC), rijden de Porsches in de GT3 Cup en komen de Supercars aan bod in de GT & Prototype Challenge.

Net als bij de eerdere edities van de Jumbo Racedagen, kunnen klanten van de supermarktketen in de weken voorafgaand aan het evenement duintickets bemachtigen bij aanschaf van een actieproduct.