Onderhandelingen contract Hamilton in laatste fase

(c) Mercedes/Wolfgang Wilhelm

De onderhandelingen tussen Mercedes en Lewis Hamilton over een nieuw contract bevinden zich in de laatste fase. Dat zegt teambaas Toto Wolff in gesprek met Sky Sports. Het gaat daarbij volgens de Oostenrijker om de laatste details.

“De onderhandelingen over het contract hebben we in januari weer opgestart en het gaat de goede kant op. We zijn bezig de laatste details af te ronden. Er is geen reden om te denken dat dit niet snel zal gebeuren.”

Lange onderhandelingen

Hamilton en Mercedes zijn al een tijdje met elkaar in gesprek over een nieuw contract, omdat de huidige overeenkomst aan het einde van het seizoen afloopt. De Brit maakte in 2013 de overstap van McLaren naar Mercedes, waarmee hij in 2014, 2015 en 2017 de wereldtitel won.