Grand Prix Radio-app nu ook voor Android

De Grand Prix Radio-app; links Android, rechts iOS.

Het was een heftige wintertest, maar gelukkig weten we net voor de start van het nieuwe seizoen aan de grid te komen met de gloednieuwe Grand Prix Radio-app voor Android! Dat is dus goed nieuws voor onze luisteraars met bijvoorbeeld een telefoon van Samsung, LG, HTC, Motorola, Sony of Huawei.

Met de Grand Prix Radio-app ben je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit de racewereld. Is er echt iets aan de hand? Dan ontvang je van ons een push-notificatie met breaking news. Natuurlijk gebruik je de app ook om live naar Grand Prix Radio te luisteren, inclusief het commentaar van Olav Mol tijdens alle F1-races en -kwalificaties van het seizoen, in samenwerking met Ziggo Sport.

Download Grand Prix Radio voor Android nu via Google Play en mis niets van het nieuwe Formule 1-seizoen. Heb je een iPhone? Grand Prix Radio voor iOS is er ook.

Jouw reactie