Max Verstappen: ‘Ik weet nog niets’

(c) Red Bull Content Pool

Van Max Verstappen mag het seizoen wel beginnen. De Nederlander hoeft dan niet meer te speculeren over de potentie van de RB14, maar kan het gewoon op de baan laten zien. “Ik weet ook nog niets, want we hebben nog geen enkele vrije training gereden. Dus we zullen het zien. Ik zit ook met veel vragen, waar ik nog geen antwoord op heb. We moeten het op de baan gaan ontdekken”, laat hij op zijn website weten.

De Red Bull-coureur verwacht wel een betere start dan vorig jaar. “Ik denk dat we met de RB14 goede vooruitgang hebben geboekt. Natuurlijk hebben alle teams progressie gemaakt, maar persoonlijk denk ik dat we een vrij sterke auto hebben. We moeten alleen nog even kijken hoe goed het hele pakket samen is. De rechte stukken zullen voor ons nog wel wat pijnlijk zijn. Ik ben zeker positief, maar ook realistisch.”

Ook over de krachtbron van Renault blijft de Nederlander voorzichtig: “Ik denk dat een betere betrouwbaarheid voor ons al een mooie stap vooruit zou zijn. Wat betreft de prestaties is het afwachten.”

Geld verdienen met je Formule 1-kennis? Doe mee met een van de race-spellen en win tot 2.500 euro aan prijzen!