Lewis Hamilton waarschuwt Daniel Ricciardo

(c) Red Bull Content Pool

Lewis Hamilton heeft Daniel Ricciardo tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Australië gewaarschuwd dat hij niet te lang moet wachten met het geven van duidelijkheid over zijn toekomst. Het contract van Ricciardo bij Red Bull loopt eind 2018 af en de Australiër wil de tijd nemen om de juist keuze te maken over zijn toekomst.

Wereldkampioen Hamilton waarschuwt dat Ricciardo moet oppassen met flirten met andere teams. “Als je kijkt naar wat er in het verleden is gebeurd met coureurs die dingen riepen in de media, dan is het belangrijk dat je je niet vervreemdt van je huidige team”, laat Hamilton weten tijdens de persconferentie.

“Het is goed als je een keer een ander team wil ervaren, maar er werken veel mensen in onze teams. Het is belangrijk om hen gemotiveerd en gefocust te houden op jou als rijder om je doelen te halen. Er zijn in het verleden enkele rijders geweest die dat niet verstandig hebben aangepakt. Hij zit nu op een goede plek en ik denk dat Red Bull een kans heeft om dit jaar de wereldtitel te winnen”, aldus de Mercedes-coureur.

Geld verdienen met je Formule 1-kennis? Doe mee met een van de race-spellen en win tot 2.500 euro aan prijzen!