Fernando Alonso: ‘Melbourne wordt onze slechtste race’ 

(c) McLaren

Fernando Alonso begint met een goed gevoel aan het nieuwe seizoen. De Spanjaard verwacht echter nog geen wonderen tijdens de eerste Grand Prix in Australië. “Tijdens de eerste race zijn we denk ik op ons laagste niveau. De overstap naar een andere motor heeft ons tijd gekost”, laat hij weten op de mediadag in aanloop naar de openingsrace.

Na de eerste paar races verwacht Alonso veel progressie van zijn team. “Er zitten een aantal updates aan te komen. Deze hebben we al over een paar races. De auto gaat alleen maar beter worden. We zijn nu nog niet op het niveau van Mercedes, Ferrari en Red Bull, maar dat gaat niet lang meer duren. De tweede seizoenshelft verwacht ik een sterk McLaren.”

Geld verdienen met je Formule 1-kennis? Doe mee met een van de race-spellen en win tot 2.500 euro aan prijzen!