Carlos Sainz wil vrijdag een nog betere dag

(c) Renault Sport

Renault is bezig met een sterke testweek. Ook tijdens de derde dag konden Nico Hulkenberg en Carlos Sainz zonder problemen een volledig testprogramma afleggen. Hulkenberg sloot de dag af als vierde (1:18.675) en zijn Spaanse teamgenoot werd vijfde (1:18.725). Beiden reden de snelste tijd op de hypersofts.

Carlos Sainz was tevreden met het geleverde werk. “We hadden een sterke middag. We konden het hele programma voor vandaag doen en daar kunnen we tevreden over zijn. We concentreren ons steeds iets meer op de prestaties. Vanavond gaan we alles analyseren, zodat we morgen een nog betere dag hebben”, laat hij tegenover de verzamelde pers, onder wie Grand Prix Radio, weten.

Ook teamgenoot Hulkenberg is te spreken over de gang van zaken. “We hebben vandaag vooruitgang geboekt, maar het is nog lastig te bepalen hoe we er voor staan ten opzichte van de concurrentie. De R.S.18 heeft in ieder geval een solide basis.”