Ferrari kiest voor bijna volledig rode bolide

(c) Ferrari

Scuderia Ferrari heeft de bolide voor 2018 gepresenteerd. Nadat Mercedes vanochtend de eerste beelden van hun bolide de wereld instuurde, was het vanmiddag de beurt aan Ferrari.

Ferrari wil met de nieuwe auto Mercedes uitdagen voor de wereldtitel. De Scuderia kwam vorig jaar al dicht in de buurt van het Duitse team. Dit seizoen moet de laatste stap worden gezet naar het veroveren van de wereldtitel.

De nieuwe Ferrari heeft de naam SF71-H gekregen en is meer in het traditionele Ferrari-rood gespoten dan de afgelopen seizoenen het geval was. De witte vlakken, waarop sponsor Santander prijkte, zijn verdwenen.

Net als de afgelopen drie seizoenen nemen Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen plaats achter het stuur.

(c) Ferrari
(c) Ferrari