Sponsor Williams ontkent link met Sergey Sirotkin

(c) Williams Martini Racing

De nieuwe sponsor van Williams, Acronis, ontkent dat er een link bestaat tussen deze overeenkomst en de keuze van de Britse renstal voor de Russische coureur Sergey Sirotkin. Het Russische softwarebedrijf steunde voorheen Daniil Kvyat toen deze voor Toro Rosso uitkwam, maar deze sponsorgelden verschuiven nu naar Williams.

Serguei Beloussov, directeur van Acronis hierover: “Wij zijn al veel eerder in onderhandeling gegaan met Williams. Sergey maakte deel uit van Renault en had daar kunnen blijven of naar Toro Rosso kunnen gaan”, aldus Beloussov tegenover het Russische Championat. “Onze overeenkomsten hangen niet af van Sergey’s contract. Natuurlijk is het wel meegenomen dat hij nu ook bij Williams in dienst is”, vulde Beloussov aan.