Max Verstappen toont nieuwe helm

Het doek wordt pas volgende week van de Red Bull RB14 getrokken, maar Max Verstappen laat vandaag al wel zijn nieuwe helm aan de wereld zien:

Verstappen presenteerde zijn nieuwe helm aan de fans via zijn social media accounts. Opvallend aan het nieuwe design is dat er een aantal rode vlakken hebben plaatsgemaakt voor donkerblauwe en witte accenten en bovendien is zowel aan weerszijden als achterop de helm het bekende ‘V’-logo opgenomen in het ontwerp. De brullende leeuw bovenop is vanzelfsprekend gebleven.

De Nederlander wil dit seizoen de strijd aanbinden met Mercedes en Ferrari, en hoopt de tegenvallende resultaten van het vorige seizoen definitief achter zich te kunnen laten. Hoewel de Red Bull coureur geplaagd werd door problemen met de betrouwbaarheid van de RB13, wist hij toch een aantal indrukwekkende overwinningen uit het vuur te slepen. Met overwinningen in Maleisië en Mexico staat de jonge Nederlander nu op drie overwinningen.