Contractverlenging Lewis Hamilton ‘kwestie van tijd’

(c) Mercedes AMG

Het is volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff slechts ‘een kwestie van tijd’ dat Lewis Hamilton zijn handtekening zet onder een nieuw contract. Beide partijen zijn al een tijdje met elkaar in gesprek omdat de huidige overeenkomst aan het einde van het seizoen afloopt.

“Lewis is zo’n belangrijk onderdeel van ons team dat het eigenlijk niet nodig is om ons af te vragen of we met elkaar door willen gaan”, zegt Wolff in gesprek met website van Mercedes. “De gesprekken zijn gaande en met een positieve insteek. Het is slechts een kwestie van tijd dat we er een klap op geven en de handtekeningen zetten.”

Succes bij Mercedes

Hamilton maakte in 2013 de overstap van McLaren naar Mercedes. In 2014, 2015 en 2017 won de Brit de wereldtitel.