McLaren verschiet komend seizoen van kleur

(c) McLaren Honda

De bolides van McLaren zullen komend seizoen een compleet nieuwe livery krijgen. Dat zegt teambaas Zak Brown in het Britse Autosport. Volgens hem gaat het om de grootste metamorfose op de startgrid in 2018. “De wagen gaat er niet hetzelfde uit zien als vorig jaar”, zegt Brown.

McLaren reed afgelopen seizoen met knaloranje bolides met zwarte en witte accenten. “Ons gehele merk, de zichtbaarheid van McLaren wordt naar een hoger niveau getild. We weten hoe veel andere teams er uit gaan zien, maar hopelijk zien de mensen de grootste verandering zowel op als naast de baan bij McLaren.”

Livery nog niet klaar

Hoe de nieuwe auto er precies gaat uit zien, is nog niet bekend. “Er komt een knipoog naar het verleden, maar de livery is nog niet klaar, omdat dit voor een groot deel afhangt van sponsors”, zegt Brown.