Verstappen wil Ricciardo nog lang als teamgenoot

(c) Red Bull Racing

Max Verstappen is erg blij met zijn teamgenoot Daniel Ricciardo en hoopt dat de Australiër nog een tijdje bij Red Bull Racing blijft. Dit vertelde de Nederlander tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Grand Prix van Abu Dhabi, de laatste race van het seizoen.

Verstappen en Ricciardo kunnen goed met elkaar overweg en hebben naast het circuit veel lol met elkaar. “Natuurlijk probeer je elkaar op het circuit te verslaan, maar daar buiten hebben we veel lol. We respecteren elkaar. Ik heb zoiets nog niet meegemaakt in mijn racecarrière. Dus ik hoop dat we nog lang teamgenoten zullen blijven.”

De Nederlander verwacht dat dit zo blijft als ze met elkaar voor overwinningen en het kampioenschap strijden. “We respecteren elkaar. Als je om het kampioenschap strijdt, zal het op de baan intenser worden. Maar als de een sneller is dan de ander, accepteren we dat van elkaar. Ook complimenteren we elkaar als de een een goede race heeft.”