Race Planet Winter Experience: ijskoude adrenaline op Zandvoort

In de wintermaanden staan de raceauto’s van Bleekemolen’s Race Planet in de garage. Daar brengen de technici ze weer in topconditie voor een nieuw seizoen Race Experience.

Máár… op één dag haalt Race Planet een aantal auto’s uit de garage voor de eenmalige Winter Experience en Winter Experience Plus. Dit jaar vindt deze unieke race-ervaring plaats op zaterdag 9 december 2017.

Tijdens de Winter Experience rijd je zelf op het legendarische Circuit Zandvoort in een Porsche 911 en een BMW 1-serie. Daarnaast kies je op de dag zelf tussen het rijden in een Aston Martin V8 Vantage of een Ferrari F430. Wordt het de Engelse bulldog of het steigerende Italiaanse paard? Tenslotte ga je als bijrijder mee in een bloedsnelle vliegende ronde met een professionele coureur in een echte raceauto.

Of ga je voor de Winter Experience Plus waarbij je naast een rit in de Porsche, ook nog zelf het circuit op gaat in de Lamborghini en de machtige Mercedes-AMG GT of McLaren 540C!

IJskoude adrenaline gegarandeerd!