Max Verstappen beschouwt zichzelf niet als favoriet

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen reed vorig jaar een fantastische race op het Autódromo José Carlos Pace. Op een kletsnatte baan reed de Nederlander van P16 naar het podium. Een jaar later wordt er weer volop over deze race gesproken. De Nederlander is zelf niet meer bezig met de Grand Prix van Brazilië van vorig jaar.

“Het is natuurlijk prima om weer terug te zijn hier in Brazilië, maar eerlijk gezegd ben ik niet meer bezig geweest met de race van vorig jaar. Het is nu 2017, dat was 2016”, laat de Red Bull-coureur op zijn website weten.

Verstappen kijkt liever vooruit. Met twee overwinningen in de laatste vier races wordt er veel verwacht van de Nederlander. Toch beschouwt hij zichzelf niet als favoriet voor de overwinning. “De afgelopen vier races was onze auto de snelste. Of dat hier in Brazilië ook zo is, gaan we wel weer zien. Ik beschouw mezelf niet als favoriet, je moet altijd weer opnieuw beginnen. Maar ik voel me nog heel fris en ben hongerig.”