Carlos Sainz tevreden over start bij Renault

(c) Renault Sport F1

Carlos Sainz lijkt zich moeiteloos aan te passen aan zijn nieuwe werkomgeving. De Spanjaard heeft een sterke start bij Renault. Nico Hülkenberg moet direct vol aan de bak om zijn nieuwe teamgenoot voor te blijven.

Carlos Sainz geeft toe dat hij dit niet had verwacht en zichzelf met deze prestaties toch enigszins heeft verrast. “Ik weet dat ik mezelf snel kan aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Dit heb ik in het verleden bewezen, maar dat ik gelijk zo competitief zou zijn, had niet ik niet verwacht”, laat hij weten aan Autosport.com.

Sainz is blij dat hij al dit seizoen kon instappen bij Renault: “Dat ik dit seizoen nog vier races de mogelijkheid heb om feedback te geven voor volgend jaar is heel belangrijk. Het geeft mij een goede basis voor 2018.”