Verstappen kijkt uit naar Brazilië, hoopt op regen

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen geeft vandaag tijdens een demonstratie in Las Vegas een oude Red Bull-bolide de sporen, maar blikt ook alvast vooruit op de Grand Prix van Brazilië, volgende week in Sao Paulo.

Vorig jaar leverde de Nederlander op Interlagos een masterclass regenrijden af, hoewel het bijna fout ging: “Ik had even een momentje vlakbij de pitingang, maar ik wist de auto te redden en door te rijden”, herinnert Verstappen zich. Ondanks die bijna-spin nu bijna een jaar geleden doet Verstappen volgend weekend opnieuw een regendansje: “Ik hoop natuurlijk opnieuw op een natte race, omdat ik niet denk dat we bij droog weer heel erg competitief kunnen zijn. Het hoogteverschil op het rechte stuk is namelijk niet ons sterkste punt.”

Geniet nog eenmaal van de hoogtepunten van die legendarische race op 13 november 2016: