Holy mikmak: we hebben een nieuwe iPhone-app!

Eenvoudig luisteren naar de beste danceable hits & classics, altijd het laatste nieuws uit de Formule 1 en MotoGP bij de hand en een notificatie als er groot nieuws is: het kan allemaal met de fonkelnieuwe app van Grand Prix Radio voor je iPhone!

We hebben hard gewerkt aan een compleet nieuw design met verbeterde aerodynamica en enkele punten extra downforce, zodat je overzichtelijk op de hoogte kunt blijven van wat er gebeurt in de wereld van Formule 1 en MotoGP.

Ook hebben we veel werk gestopt in de betrouwbaarheid van de livestream (met name de MGU-H), zodat die het beter doet in alle netwerkomstandigheden. En is er echt nieuws dat je als fan meteen moet weten? Dan laten we het meteen aan je weten via een push-notificatie.

Download onze nieuwe iOS-app gratis via de App Store. De update voor Android-toestellen volgt binnenkort.

Jouw reactie