Verstappen verontschuldigt zich voor uitspraken na GP Amerika

(c) Red Bull Racing

Max Verstappen heeft vrijdag op Instagram zijn excuses aangeboden voor zijn uitspraken na afloop van de Grand Prix van de Verenigde Staten. De jonge Nederlander noemde een van de stewards mongool en idioot.

“Ik wil me verontschuldigen voor de woorden die ik na afloop van de Amerikaanse Grand Prix gebruikte”, aldus de Red Bull-coureur. “Ik zei bepaalde dingen in het heetst van de strijd en weet dat de woorden ongepast waren. Ik wilde niemand beledigen en het was niet gericht aan één persoon. Hopelijk kunnen we er nu zand over doen en gaan genieten van het raceweekend.”

Eerder op de dag zei wedstrijdleider Charlie Whiting dat hij het netjes zou vinden als Verstappen zijn excuses zou aanbieden.

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico gaat vrijdag om 17.00 uur van start.