Christian Horner: ‘We zijn net zo hongerig naar succes als Verstappen’

Max Verstappen en Christian Horner na afloop van de GP van Maleisië (c) Red Bull Content Pool

Red Bull heeft het contract met Max Verstappen opengebroken en verlengd tot en met 2020. Dat heeft het team vanavond middels een kort persbericht bekendgemaakt.

Teambaas Christian Horner looft de ontwikkeling die Verstappen het afgelopen anderhalf jaar doormaakte: “We hadden samen een fenomenale start vorig jaar in Spanje en sindsdien is Max alleen maar beter geworden. Het was voor het hele team een geweldig moment toen hij in Maleisië alle frustraties van eerder dit seizoen overboord gooide en die fantastische overwinning binnenhaalde.”

Horner keek ook vooruit: “Hij is een pure racer, met een niet te ontkennen talent achter het stuur en een zeldzaam instinct om continu op hoog niveau te presteren. Gekoppeld aan een groot werkethos en een voor zijn leeftijd heel volwassen leergierigheid, heeft Max alle recht om hongerig te zijn naar successen. We willen graag samen met hem op jacht naar wereldtitels en zijn er van overtuigd dat we een team rondom hem kunnen bouwen om onze gezamenlijk ambitie te verwezenlijken.”